Warszawa 25.04.2022 r.
Związek Zawodowy Rolników Ojczyzna zaprasza do wzięcia udziału w postępowaniu mającym za zadanie wyłonić podmiot, który przygotuje kreację a następnie zrealizuje zadanie:
„Kulinarne, e-learningowe warsztaty oraz konkurs dla uczniów szkół gastronomicznych z całej Polski”
Postępowanie prowadzone jest zgodnie z:
- ustawą z dnia 22 maja 2009 roku o funduszach promocji produktów rolno – spożywczych (tj.: Dz. U. z 2021 r., poz. 735, ze zm.),
- ustawą z dnia 23 kwietnia 1964 r. Kodeks cywilny (tj.: Dz. U. z 2018 r. poz. 1025, ze zm.), w szczególności art. 701 – 705,
- rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju Wsi z dnia 26 czerwca 2017 r., w sprawie szczegółowych warunków i trybu udzielania wsparcia finansowego z funduszy promocji produktów rolno-spożywczych (Dz.U. z 2020 r., poz. 2244, ze zm.), zwanym dalej „rozporządzeniem”,
- Zasadami obsługi Funduszy promocji produktów rolno – spożywczych – zał. do Zarządzenia Nr 06/2022/Z Dyrektora Generalnego KOWR z dnia 20.01.2022 r.
Zapytanie Ofertowe wraz z załącznikami znajduje się na stronie internetowej Związku Zawodowego Rolników „Ojczyzna” http://www.zzrojczyzna.com.pl/
Dokumenty należy składać osobiście lub za pośrednictwem poczty/kuriera na adres:
Związek Zawodowy Rolników OJCZYZNA
ul. Podwale 6/107
22-300 Krasnystaw,
Ostateczny termin składania ofert upływa w dniu 4 maja 2022 r. godz. 12.00
Decyduje data wpływu.
Zaproszenia-do-postępowania-ofertowego-kulinarne-e-learningowe-warsztaty-oraz-konkurs-dla-uczniów-szkół-gastronomicznych-z-całej-PolskiPobierz
25-04-2022-Zapytanie-ofertowe-Kulinarne-e-learningowe-warsztaty-oraz-konkurs-dla-uczniów-szkół-gastronomicznych-z-całej-PolskiPobierz
Postępowanie nr 22 z dnia 25.04.2022r.