Zapraszamy do wzięcia udziału w postępowaniu mającym za zadanie wyłonić podmiot, który przygotuje
realizację a następnie zrealizuje projekt:
,,Promocja wieprzowiny, wśród słuchaczy Uniwersytetów Trzeciego Wieku II”.
Postępowanie prowadzone jest zgodnie z:
• ustawą z dnia 22 maja 2009 roku o funduszach promocji produktów rolno – spożywczych (t.j.: Dz. U. z 2021 r., poz. 735, ze zm.),
• ustawą z dnia 23 kwietnia 1964 r. Kodeks cywilny (t.j: Dz. U. z 2019 r. poz. 1145, ze zm.), w szczególności art. 701 – 705,
• rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 26 czerwca 2017 r. w sprawie szczegółowych warunków i trybu udzielania wsparcia finansowego z funduszy promocji produktów rolno-spożywczych (Dz.U. z 2020 r., poz. 2244 ze zm.), zwanym dalej ,,rozporządzeniem”,
• Zasadami obsługi Funduszy promocji produktów rolno – spożywczych – zal. do Zarządzenia
Nr 06/2022/Z Dyrektora Generalnego KOWR z dnia 20.01.2022 r.
Dokumenty należy składać osobiście lub za pośrednictwem poczty/kuriera z dopiskiem na kopercie
„ZAPYTANIE OFERTOWE – ,,Promocja wieprzowiny, wśród słuchaczy Uniwersytetów Trzeciego
Wieku II” na adres:
Związek Zawodowy Rolników OJCZYZNA
ul. Podwale 6/107
22-300 Krasnystaw
Ostateczny termin składania ofert upływa w dniu:
15 grudnia 2022 r. godz. 11.00.